Gevolgen van het Coronavirus

Naar aanleiding van de huidige situatie is het voor ons van groot belang om onze medewerkers, onze klanten en ons netwerk zo goed mogelijk te beschermen en te informeren. Wij van Heisterborg willen zoveel mogelijk bijdragen aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Tegelijkertijd nemen we maatregelen om de continuïteit van de activiteiten voor onze klanten te garanderen.

  • We staan zoals gewoonlijk voor u klaar. Dankzij de digitalisering kunnen wij voor u de werking blijven garanderen op het gebied van loonadministratie, boekhouding, opstellen van jaarrekeningen en alle andere lopende werkzaamheden.
  • Onze conferentiekamers en het onthaal zijn uitgerust met plexiglas om persoonlijke besprekingen met klanten te kunnen voeren. Tegelijkertijd bestaat nog steeds de mogelijkheid tot het houden van een videoconferentie.

We kijken er nu al naar uit om al onze medewerkers en klanten weer persoonlijk te mogen ontvangen op onze locaties.

Bijgevoegd ontvangt u volgende informationsbrieven

« Terug